Groei in zorgverzekering overstappers via Cashback websites

Onlangs is bekend geworden dat het aantal zorgverzekering overstappers in Nederland in eind 2016 maar een fractie hoger was dan in eind 2015. OrangeBuddies Media, bekend van verschillende Nederlandse Cashback websites, meldt echter een groei van 28% in het aantal overstappers in eind 2016 ten opzichte van eind 2015.

Waarom zijn cashback leden massaal overgestapt?
Dit is een opvallende groei ten opzichte van de algemene Nederlandse trend. De fors gestegen zorgpremies hielden de cashback leden van OrangeBuddies niet tegen om over te stappen. Hun geldbewuste karakter trok hen toch over de streep. ‘Cashback shoppers gaan bewust om met hun geld en door cash back te krijgen kunnen ze vaker sparen voor een extraatje’, aldus OrangeBuddies. ‘Ze willen niet inleveren op de kwaliteit van de zorg, maar vinden de zorgverzekering wel een grote uitgave. Cashback shoppers zijn toch op zoek gegaan naar de beste prijs/kwaliteitverhouding voor hun zorgverzekering en de bijbehorende besparing.’ Naast het geldbewuste karakter van de Cashback shoppers, geeft OrangeBuddies ook aan dat ze gegroeid zijn in hun aantal leden.

Nog een extraatje bovenop de Cashback
De gestegen zorgpremies zorgen ervoor dat de besparing op het oog minimaal leek. Maar de Cashback shoppers kregen ook nog eens geld terug en dat maakte het voor hen wel aantrekkelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Daarnaast ontvingen de Cashback leden van OrangeBuddies Media in veel gevallen nog een extraatje in de vorm van een reis. Denk hierbij aan een vliegreis naar Toscane, een rondreis door Praag of een vliegreis naar Dubai.

Waar ken ik OrangeBuddies Media ook alweer van?
OrangeBuddies Media is een internationale organisatie gericht op Cashback websites. In Nederland zijn ze onder andere bekend van Shopbuddie, LadyCashback, iPay, NuCash, EnqueteClub en Gekkengoud.

Plaats een reactie