Opening Kortingscode.nl popup store

Vanavond is de popup store van Kortingscode.nl ingewijd met een groots, exclusief openingsfeest. En ik mocht erbij zijn!
kortingscode.nl popup store

De eerste woorden van het welkomstwoord klinken: “het begon als een project dat door één iemand opgepakt zou worden en in twee weken geregeld moest worden. Uiteindelijk duurde het ietsje langer en werkten er 10 accountmanagers aan mee.” En dat is duidelijk zichtbaar. De Kortingscode.nl popup store is prachtig aankleed, mede dankzij de tastbare producten van (online) merken. Merken die je onder andere terug ziet komen in de popup store zijn Zalando, Under Armour, Albelli, New York Pizza (gratis pizza!), Greetz en Hotels.com. Na het welkomstwoord werd de avond ingewijd met live muziek van singer songwriter Danny Vera.

 

Wat het meest leuke van de Kortingscode.nl popup store is, is dat deze publisher de online kortingscode wereld naar de offline winkelstraat haalt. Nu hoor ik je denken: waarom dan? Waarom zou Kortingscode.nl, onderdeel van Imbull (o.a. ook bekend van Actiecode.nl en Flipit.be), de online winkels en -merken naar de offline winkelstraat brengen en daarmee ook de kortingscodes? Het gaat allemaal om de beleving van deze (online) merken in de offline store.
kcstore3

 

De producten die je online koopt, zie, ruik of voel je normaal niet zonder tussenkomst van de winkel voordat je het thuisbezorgd krijgt. Door een aantal exclusieve merken in de popup store te tonen, laat Kortingscode.nl zien dat online shoppen niet eens zo eng is. Je krijgt hetzelfde als wat je in de winkel bij wijze van zou kopen, alleen met regelmatigere kortingen.

 

Er zijn tal van redenen waarom ik je zeker zou aanraden, als adverteerder of publisher, om deze store te bezoeken:

  • Ze beloven de eerste 150 gasten een volle goodiebag met gadgets, goodies en kortingen van verschillende merken. Verrassing: ik ging naar huis met twee goodiebags in plaats van één! 
  • Er zijn de komende dagen verschillende influencers aanwezig in de store, waaronder Sanny Verhoeven en Laura Ponticorvo. Stel hen je vragen en volg hun workshops.
  • Je maakt kans op gave prijzen, bijvoorbeeld een hotelovernachting van Hotels.com ter waarde van €400,-.
  • Je beleeft online merken in een offline omgeving.
  • Het aanwezig zijn in de Kortingscode.nl popup store geeft je enorm veel inspiratie en prikkels om zelf verder te kijken dan de standaard mogelijkheden. Ga inspiratie op doen en kom zelf met nog fantastischere ideeën (kan dit? Verbaas jezelf.)
  • Maar bovenal, wat ik de belangrijkste reden vind om te gaan: zie hoe een publisher die zich richt op de online markt de uitdaging is aangegaan om te voorzien in een behoefte van hun kortingscodegebruikers. Dit doen ze vlekkeloos en ook dat mag gezegd worden.

Nog niet helemaal overtuigd? Ik deel graag een aantal foto’s met je van deze feestelijke avond.

danny vera
affiliateblogger
kortingscode popup store
under armour
under armour
kortingscode popup store
boldking
greetz
kortingscode popup store
kortingscode popup store
kortingscode popup store
jen2knip

 

Wil je ook de popup store van Kortingscode.nl bezoeken? Dit kan gratis op:
Vrijdag 23 september: 10.00-16.30
Zaterdag 24 september: 10.00-16.30
Zondag 25 september: 10.00-16.00

Niet naar de winkel, wel de kortingen bekijken? Dat kan hier.

kortingscode popup store

Plaats een reactie