Partnerize nieuwe naam Performance Horizon

Op dinsdag 10 juli maakte Malcolm Cowley, Co-Founder en CEO van het voormalige Performance Horizon, bekend op hun corporate website dat het bedrijf een nieuwe naam krijgt. Vanaf deze dag zal Performance Horizon Partnerize heten.

Waarom een nieuwe naam?

Kort gezegd past de naam Partnerize beter bij de organisatie. Het doel van de organisatie namelijk om partnerships makkelijker te maken. De afgelopen jaren heeft er een fundamentele evolutie plaats gevonden binnen partnerships en gaat het veel verder dan affiliate marketing. Zo zijn er loyaliteit partnerships, influencers, brand-to-brand alliances en referral partnerships. Om verder uit te breiden naar de andere categorieën was een naamsverandering op zijn plaats.

Partnerize Logo and CEO Malcolm Cowley
Malcolm Cowley met het nieuwe Partnerize logo

Our company has long believed in the power of partnerships to transform business. Our mission is to make it easier for brands to build partnerships

that drive extraordinary growth. Our new brand identity is designed

to clearly communicate our focus on partnership, and help clarify how

we are different from networks and other software companies.

– Malcolm Cowley, Co-Fouder & CEO

Een gemakkelijke transitie

Partnerize geeft zelf aan dat de transitie soepel zal verlopen. Het zal geen complexe situaties opleveren voor de gebruikers en partners van de Performance Horizon software. De platform login url’s en gebruikersnaam/wachtwoord zal blijven werken.

Daarnaast zal het bestaande support e-mailadres werkend blijven. Om teamleden te contacten kun je gebruik maken van de volgende e-mailadres opbouw: voornaam.achternaam@partnerize.com.

De nieuwe corporate website is hier te vinden.

Op een gegeven moment zullen de nieuwe Partnerize logins en support e-mailadressen geïntroduceerd worden, maar nog niet meteen. De oude e-mailadressen zullen tegen die tijd redirecten naar de nieuwe e-mailadressen.

Plaats een reactie