Review #6: Meer klanten met affiliate marketing

Uit de inleiding van Jennifer komt al duidelijk naar voren waarom het interessant is om te lezen over affiliate marketing. Affiliate marketing groeit ook nog steeds en is een belangrijk onderdeel van de online marketingmix. De vele aspecten van affiliate marketing komen in dit boekje duidelijk naar voren.

Op een overzichtelijke en praktische manier wordt het hoe en waarom van een succesvol affiliate programma belicht. Niet alleen als je overweegt om te beginnen met affiliate marketing maar ook voor als je het affiliate programma naar een hoger niveau wilt brengen, is dit boekje een goede handleiding. Goed om bij de hand te houden en regelmatig terug te lezen voor nieuwe ideeën en wat inspiratie!

Ik had het zelf nog leuk gevonden om praktijkvoorbeelden of cases te lezen in ‘Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten’, maar dat kan Jennifer goed verwerken in haar volgende boekje!
  • De inhoudsopgave is een makkelijk overzicht en leest goed als tips.
  • De affiliate toolkit en alle andere tooltjes en plugins die worden genoemd zijn goede, praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan.
  • Beide perspectieven, van zowel de publisher als de adverteerder, komen aan bod. Hierdoor wordt een goede basis voor een wederzijdse, succesvolle samenwerking duidelijk.
  • Goed en makkelijk geschreven. Duidelijk met een praktische invalshoek!

Plaats een reactie