Welovewebshops.nl overgenomen door Affiliateblogger

Publisher website Welovewebshops.nl heeft een nieuwe eigenaar: Affiliateblogger. Per 1 januari 2019 verkoopt eigenaar Judith van der Goot de website, na 8 jaar met plezier eraan te hebben gewerkt, aan Jennifer Kok. Beide partijen kijken uit naar een succesvolle overdracht en voortzetting van het inspiratieplatform gericht op webshops voor vrouwen tussen 21 en 58 jaar.

Over Welovewebshops.nl

De publisher website Welovewebshops.nl is bekend van haar dagelijkse blogposts omtrent de absolute musthaves van verschillende webshops, het makkelijke webshop overzicht en kortingscodes. Op de website zijn meer dan 500 webshops terug te vinden in verschillende categorieën. Van fashion tot wonen en van lifestyle tot mooi & gezond. Welovewebshops werkt hiervoor nauw samen met partners als wehkamp, WoonOnline, Coolblue, Bol.com, Disneyland Paris, Christine le Duc, Manfield, L’Occitane, Bonprix, vidaXL, TOMS, Vente Exclusive, vanHaren en vele anderen.

“Deze overname sluit naadloos aan bij de missie en strategie van ons publishing bedrijf en zal de groei van Welovewebshops.nl alleen maar versnellen onder beheer van Affiliateblogger, een bekende naam in de wereld van de affiliate marketing.” – Judith van der Goot, founder van Welovewebshops.nl

Over Affiliateblogger

Affiliateblogger.nl is sinds 2016 actief op het gebied van affiliate marketing en de kennisdeling omtrent dit onderwerp. Welovewebshops.nl is de eerste affiliate website waar Affiliateblogger eigenaar van wordt.

“Als affiliate marketeer en ondernemer kijk ik er ontzettend naar uit om Welovewebshops.nl verder te optimaliseren en meters te maken met deze publisher website. Mijn plan is om het concept van de website in deze lijn voort te zetten, met meer alledaagse inspiratie en content, kortingscodes en nieuwe webshops. Daar ligt de kracht van het platform en dat wil ik verder in de markt zetten.” – Jennifer Kok, eigenaar van Affiliateblogger.nl

Samenwerken

De huidige samenwerkingsmogelijkheden zullen worden bijgeschaafd en verder gehandhaafd worden. “Zo zal het nog steeds mogelijk blijven voor webshops zonder affiliate marketing om zich op de website te laten promoten, werken we nog steeds met partners waar we jaardeals mee maken en blijven we op aanvraag producten pushen.”, aldus Jennifer. Wil jij ook samenwerken met Welovewebshops? Mail naar jennifer@welovewebshops.nl voor meer informatie en mogelijkheden.

Plaats een reactie