Woonartikel.nl sluit 100e woonwinkel aan

Vorige week heeft publisher en meubelplatform Woonartikel.nl haar 100e woonwinkel aangesloten. Een half jaar geleden had Woonartikel.nl nog ‘maar’ 50 woonwinkels live staan op het platform.

De publisher werkt momenteel samen met affiliate netwerken Awin en TradeTracker en werken alleen samen met adverteerders op affiliate basis. Enkele maanden geleden lieten de oprichters van de meubelzoekmachine weten dat ze een nieuwe aansluiting hebben gerealiseerd met TradeTracker. Hierdoor kon het team van Woonartikel.nl snel nieuwe woonwinkels toevoegen door hun productfeeds in te laden. Op Woonartikel.nl werden de ingeladen producten vervolgens onderverdeeld in de juiste kamers om het gebruikersgemak van het platform te vergroten voor de bezoekers. Door per kamer te kunnen oriënteren onderscheidt Woonartikel.nl zich van andere platformen.

We hebben nu meer dan een miljoen verschillende woonartikelen in onze zoekmachine, afkomstig uit honderd verschillende woonwinkels. We sluiten niet zomaar woonwinkels aan: we gaan voor kwaliteit en voegen pas woonwinkels toe als ze in onze ogen passen bij waar wij voor staan. Op kort termijn wordt er gekeken naar aansluitingen met meerdere affiliate netwerken: Wanneer we alle interessante woonwinkels via TradeTracker hebben aangevuld, richten we onze pijlen op netwerken als Daisycon en TradeDoubler. – Bram Tigchelaar

Plaats een reactie