Word jij affiliate marketeer in 1 dag?

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Wil jij als publisher aan de slag met affiliate marketing maar heb je eigenlijk geen idee waar je moet beginnen? Wil je beloond worden voor alle promotie die jij maakt op jouw website? Op donderdag 29 maart leer jij in 1 dag (ja echt waar!) welke voordelen jij uit affiliate marketing kunt halen!

Samen met andere beginnende publishers leer jij alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen met affiliate marketing. Je leert alles, van start tot onderhoud. Hoe begin je nou met affiliate marketing? Welke keuzes moet je maken qua samenwerkingen, promotiematerialen en tools? Ook niet onbelangrijk: welke trends en ontwikkelingen zitten eraan te komen en hoe speel je daar het beste op in?

Tijdens de training behandelden we het onderwerp affiliate marketing vanaf

de kern. Wat is het precies en nog belangrijker: hoe ga je hier (als publisher)

mee aan de slag? Een leerzame training, waarna ik naar buiten liep

met een hoop handige tools. Hier kon ik direct mee aan de slag!

 

Ik raad de training aan voor publishers die weinig tot geen ervaring hebben met affiliate marketing. Als je al wat meer ervaring hebt, denk ik dat je meer gebaat bent met een coachingsessie één op één met Jennifer.
– Esmee Baartmans van Lyoness

Tijdens de training gaan we ook kijken naar specifieke cases. Waarom werkt een specifieke case? Waarom werkt het juist niet? Uit deze cases kun je inspiratie halen voor jouw eigen website! Uiteraard kun je vragen stellen over de problemen die jij zelf tegenkomt, en zullen deze behandeld worden tijdens de training.

Met een werkboek vol met checklists en handige stappenplannen ben jij aan het eind van de dag helemaal klaar om te starten met affiliate marketing voor jouw eigen website! Natuurlijk krijg je Jennifer’s boek ‘Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten’ mee om alles nog eens rustig te kunnen nalezen!

Zonder verwachtingen had ik mij ingeschreven voor de affiliate marketing training van Jennifer. Ik wilde deze kant van marketing leren kennen om de mogelijkheden te onderzoeken voor ons platform. De training heeft mij meer gegeven dan verwacht. Alles was tot in de puntjes geregeld door Jennifer.

 

We kregen goede tips en handvatten waarmee we gelijk aan de slag konden in de praktijk. Daarnaast kregen we niet alleen tips over affiliate maar ook over zaken die affiliate marketing kunnen versterken.

 

Na de training ben ik gelijk begonnen aan het schrijven van een plan voor ons platform, want er komt zeker een nieuwe website aan. Mét affiliate marketing.

– Marcella van Girls Who

Zie jij zo’n training wel zitten? Reserveer je ticket hier. Wees snel, want er is maar plek voor 8 personen!

 

Afbeelding Copyright: Prisca Visser

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie