Affiliate marketing in 60 seconden

Mijn boek ‘Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten’ is inmiddels alweer een maand verkrijgbaar. Het gaat super snel, en ik krijg ontzettend leuke reacties van mensen die het boek hebben gelezen. Maar het boek op de markt brengen is niet het enige dat erbij komt kijken. Ik zit nog volop in de promotiemodus van het boek, ben veel met pers en bloggers in gesprek over het boek zodat er op verschillende plekken aandacht aan wordt gegeven. Wat voel ik me in mijn element hierbij!

Maar omdat ik hiernaast natuurlijk ook nog interim- en freelance klussen oppak, regelmatig blog samen met mijn gastbloggers en bezig ben met een aantal nieuwe projecten, kan ik de promotie echt niet alleen oppakken. Daarom ben ik blij dat Monique en Simone van Uitgeverij Haystack alle zeilen bij zetten om me hierbij te helpen! Ze regelen dat boekjes snel worden verzonden naar pers en bloggers, zoeken steeds nieuwe mogelijkheden om het boek onder de aandacht te brengen en zijn ideale sparringspartners om mijn promotie ideeën tegenaan te houden.

Affiliate marketing in 60 seconden

Affiliate marketing in 60 minuten is al een uitdaging. Dit vind je natuurlijk terug in mijn boek. Maar Simone van Uitgeverij Haystack heeft het voor elkaar gekregen om er een affiliate marketing in 60 seconden van de maken. In een hele toffe infographic! De grootste pijlers uit mijn boek, maar ook nog recentere data, komen hierin naar voren.

Veel plezier met affiliate marketing in 60 seconden!

affiliate marketing infographic

Plaats een reactie