Let’s theme up!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|36.63602828979492px|0px|false|false”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Ik word er zo blij van om te zien als adverteerders samenwerken ten goede van de publishers. En helemaal als een netwerk hierbij assisteert. In dit geval doel ik op de affiliate themamaanden die vanuit een netwerk opgezet worden.

Als adverteerders als team samengebracht worden via het affiliate netwerk voor een themamaand, dan is hierbij de uitspraak Let’s theme up van kracht. Voor de publishers die binnen een niche promoten, is het juist heel handig om een maand volledig te kunnen knallen met hun niche. Enkele voordelen die ik hierin voor hen zie:

Focus vanuit meerdere adverteerders op hun niche

Als meerdere adverteerders de focus hebben op de niche waar publishers in promoten, dan is het ook aanlokkender voor een publisher om dit te gaan promoten.

Extra promotiemateriaal

Dankzij de themamaand volgt vaak extra promotiemateriaal, gericht op de specifieke niche. Dat maakt het voor publishers fijner om bijv middels bannermateriaal een niche onder de aandacht te brengen.

Specifieke kortingsacties

Tijdens een themamaand is het de juiste timing om goede kortingscodes binnen het thema te laden.

Extra vergoeding

Tijdens een themamaand wordt er vaak een extra incentive opgezet, bijvoorbeeld een verhoogde commissie. Dit motiveert publishers ook om extra hard te knallen in de themamaand.
Meedoen aan een themamaand kan als adverteerder dus een sterke strategische zet zijn om de publisher extra te motiveren. En met bovengenoemde voordelen is er dus reden genoeg voor een publisher om jouw merk extra te promoten tijdens een themamaand.

Verschillende netwerken hebben verschillende themamaanden. Vanaf 1 oktober heeft Daisycon bijvoorbeeld de Woonmaand. Zeventien adverteerders slaan de handen ineen om alles voor in huis extra onder de aandacht gebracht te krijgen. Zo zijn er nog tal van verschillende themamaanden bij verschillende netwerken.

Ik ben benieuwd: mis jij nog een specifieke themamaand?

 

Afbeelding copyright: © Trueffelpix via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie