Nu ook zakelijke energiepakketten vergelijken via Daisycon energievergelijker

Gemakkelijk producten laten vergelijken op jouw website zonder dat je hier iets technisch voor hoeft te bouwen, dat biedt Daisycon voor verschillende producten. Autoverzekeringen, schoenen, reizen en nog veel meer kun je gemakkelijk vergelijken op jouw website met de tool van Daisycon. Energie vergelijken is geen nieuwe aan dit rijtje, maar dat de energievergelijker vanaf heden ook zakelijke energie kan vergelijken is nieuw!

De zakelijke energievergelijker is standaard geïntegreerd in de energievergelijker die al beschikbaar was voor publishers die bij Daisycon aangemeld zijn. Maar dan nu de vraag: hoe toon jij deze zakelijke energiepakketten op jouw website? Heb je hier een aparte vergelijker voor nodig? Of kan het veel makkelijker?

Daisycon heeft hierbij aan alles gedacht en ervoor gezorgd dat het voor jou als publisher gebruiksvriendelijk blijft. Je kan namelijk in de codegenerator van de vergelijker instellen dat je ook zakelijke pakketten wilt vergelijken op jouw website. Als je het al eerder hebt gedaan, dan weet je dat het simpel is. In jouw geval hoef je dan alleen de code te vervangen. Heb je nog niet de energievergelijker maar wil je deze wel implementeren op jouw website? Genereer de code via Daisycon en plak de code in de HTML code op de betreffende pagina.

Verwachting is dat het conversieratio stijgt voor energiepakketten via de vergelijker, door deze toevoeging. Dit was namelijk ook al te zien na het toevoegen van energiepakketten voor enkel stroom en enkel gas.
Wil je voordat je de vergelijker implementeert op jouw website, eerst zien hoe dit eruit ziet? Bekijk hier de demo.

Bekijk hier alle Daisycon vergelijkers.

Plaats een reactie