3 alternatieven voor de Google Adwords Tool

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Of je nu eigenaar van een bedrijf, affiliate marketeer of contentschrijver bent, je wilt waarschijnlijk graag dat meer mensen jouw website gaan bezoeken, de content lezen en dus jouw producten kopen of gebruik maken van jouw diensten. De eenvoudigste manier om meer traffic te genereren naar jouw website is door erachter te komen waar jouw potentiële klanten naar op zoek zijn op het internet. Als je erachter kunt komen wat dit precies is dan kun je dit verwerken in de content op jouw website en dus meer bezoekers genereren.

Meer bezoekers door slim gebruik van keywords

Mensen uiten hun wensen en behoeften in deze zoekopdrachten, dus uiteraard is het voor bedrijven belangrijk om mensen online te bereiken en te profiteren van de zoekwoorden die mensen gebruiken op Google, ze te koppelen aan uw bedrijf en de inhoud op uw website hierop aan te passen. Om dit te doen, moet je eerst het beste keyword tools vinden.

Echter, met veel beschikbare tools kan het moeilijk zou zijn welke je precies nodig hebt en welke bij jouw bedrijf past. Er zijn verschillende goede keyword tools op de markt. De bekendste is natuurlijk de zoekwoordplanner van Google. Deze was altijd goed te gebruiken, maar helaas is de data nu beperkt voor niet adverteerders. Het is dus tijd om een andere keyword tool te vinden en daarom heb ik vanuit Affiliated.io een lijst samengesteld van de best keyword tools voor jou en je bedrijf.

KWFinder.com

KWFinder.com is de go-to SEO tool voor keyword onderzoek. De KWFinder ziet er goed uit en de tool is zeer makkelijk te gebruiken. Om eerlijk te zijn we vinden dat KWFinder.com beter werkt dan de zoekwoordenplanner van Google. KWfinder is een betaalbaar, eenvoudig te gebruiken, en inherent waardevolle tool om in het SEO arsenaal te hebben.

KWFinder.com biedt veel ad hoc keyword search. Bovendien, het is laag in prijs, waardoor het nog meer toegankelijk voor mensen is. KWFinder is een aantal keer per dag gratis te gebruiken, maar voor meer gebruik betalen klanten een prijs vanaf € 12 per maand. Het biedt lijsten met zoekwoorden, een management functie en gedetailleerde gerelateerde zoekwoorden suggesties. Daarnaast is KWFinder een Google SERP-specifiek hulpprogramma voor zoekwoorden.

SECockpit.com

SECockpit is een grondige en nuttige keyword tool die helpt kiezen voor de beste zoekwoorden voor een SEO-strategie. Deze tool biedt niet alleen nuttige trefwoord opties, maar geeft ook aan of bepaalde zoekwoorden potentieel problematisch zijn, het aantal keer dat er naar het zoekwoord wordt gezocht per maand en andere handige informatie. Het geeft ook informatie over AdWords en andere reclame die een SEO campagne zou kunnen helpen.

Een andere handige feature van SECockpit is dat het AdWords kan helpen vinden voor jouw campagne, zodat je weet welke termen de minste concurrentie hebben, het meeste verkeer genereren en het grootste winstpotentieel hebben. Bovendien, deze SEO tool geeft je een analyse van de 10 websites die momenteel leider zijn op basis van een bepaald zoekwoord.

SEOCockpit is gratis te gebruiken voor de eerste 30 dagen. Wanneer je op zoek bent naar meer verkeer voor op jouw site met behulp van doelgerichte zoekwoorden, dan is SECockpit een goede keuze.

KeywordTool.io

KeywordTool.io is een keyword research tool waarmee de gebruikers lange zoekwoorden kunnen genereren en het analyseert de concurrentie op basis van een bepaald zoekwoord. Bovendien is het zeer nauwkeurig en kan het ook zoekwoorden genereren die standaard verborgen zijn voor Google Adwords. KeywordTool.io is een van de beste keyword research tools beschikbaar online.

Bij KeywordTool.io kun je zoeken naar trefwoorden zonder in te loggen. Daarbij werkt deze tool ook voor de gegevens van de zoekmachines Google en Bing. Dit betekent echter niet dat er zoekvolumes te zien zijn. Toch is dit programma is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken. Naast de zoekwoorden van Google en Bing, gebruikt dit programma ook zoekwoorden van YouTube en app stores. Keywordtool.io is gratis te gebruiken.

Tot slot nog een tip: typ je belangrijkste keyword eens in en zoek. Je vindt dan inspiratie en onderaan de SERP zie je “Zoekopdrachten gerelateerd aan keyword”. Deze zijn ook relevant voor je.

Afbeelding copyright: © Barameefotolia via Fotolia

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie