Linktree: makkelijk instagram links veranderen

Instagram is een populair social media kanaal onder publishers. Het kan je namelijk nieuwe bezoekers opleveren, die uiteindelijk mogelijk converteren via één van jouw affiliatelinks. Er is steeds meer populaire tooling op de markt die het voor jou gemakkelijker maken om Instagram in te zetten voor jouw website. Dit keer licht ik graag Linktree uit voor je.

Linktree

Heb je al eens gehoord van Linktree? Ik hoorde er onlangs voor het eerst over en deze tool groeit hard. Nu ik het ken, valt het me pas op hoe vaak deze tool tegenwoordig online genoemd wordt. Maar wat is Linktree? Linktree zorgt ervoor dat je jouw link in je Instagram bio niet continu hoeft aan te passen. Je krijgt, na het inloggen op Instagram via Linktree, een link die je plaatst in je bio. Vanuit Linktree pas je de link aan, terwijl de link in je bio hetzelfde blijft!

Tip: plaats naar je huidige blogpost of artikel die je onder de aandacht wilt brengen, een link naar jouw samenwerkingspagina. Zet jezelf in de spotlight!

 

Linktree affiliate
Maar wat gebeurt er dan als je meerdere links hebt die je in je bio wilt zetten? Dat kan dus ook met dezelfde link via Linktree. Je kan meerdere links achter deze Linktree link hangen. Als je hebt geklikt op de link kun je kiezen uit meerdere links die vervolgens naar jouw website gaan. Belangrijk is wel dat je de link een goede pakkende naam geeft zodat je potentiele bezoeker weet waar hij vervolgens naar toe gaat en zodat er geen verwarring kan bestaan.

 

 

 

Dus: gemakkelijk je linkjes op Instagram aanpassen zodat je meer bezoekers kan krijgen op jouw publisher website en uiteindelijk een hogere kans hebt om meer geld te verdienen? Ik raad je zeker deze tool aan. Vooralsnog is dit gratis, dus ga er mee testen!

Plaats een reactie