Review #5: Meer klanten met affiliate marketing in 60 minuten

“Als je op zoek bent naar meer duidelijkheid over affiliate marketing het “buitenbeetje van de online markting mix”, dan is dit boekje een uitkomst.  Ik zeg expres “boekje” want je hebt het inderdaad in 60 minuten uit. Maar dat het klein is, betekent zeker niet dat het aan informatie scheelt.”

“Jennifer (Kok, de schrijfster) legt je in korte hoofdstukken uit wat affiliate marketing inhoud, hoe je een dergelijke campagne kunt opzetten en waar je dan aan moet denken. Daarnaast geeft ze 101 tips over hoe je jouw affiliate campagne succesvol kunt maken, en dat allemaal voor zowel de affiliate (de publisher) als ook de adverteerder. Vooral voor de startende adverteerder of affiliate is dit een uitkomst; want er bestaan nog maar weinig boeken waar je kunt leren over affiliate marketing. Ook voor de meer doorgewinterde online marketeer worden er interessante onderwerpen besproken.”

“Jennifer bespreekt bijvoorbeeld de verschillende manieren van samenwerken tussen de affiliate en de adverteerder wat voor een oude rot in het vak juist een frisse wind kan opleveren.”

“Kortom; een kort maar krachtige bron aan informatie over het leukste kanaal van de online marketing mix!”

Wil jij het boek ook lezen? Je kan hem hier bestellen.

Plaats een reactie