Tradedoubler lanceert nieuwe publisher interface

Op maandagochtend 10 juli is de eerste versie van de nieuwe publisher interface van Tradedoubler live gegaan. De nieuwe responsive interface is volledig gebouwd om de dagelijkse publisher werkzaamheden eenvoudiger te maken.

In de Tradedoubler nieuwsbrief wordt gedeeld dat in de nieuwe interface nog niet alle features en optimalisaties verwerkt zitten. De komende periode worden er nog nieuwe onderdelen toegevoegd. Om deze reden zullen beide interfaces nog live zijn en geschikt voor gebruik.

Wat vind je in de eerste versie van de vernieuwde interface?

In de eerste versie van de vernieuwde interface zijn er al een aantal optimalisaties doorgevoerd. Op het eerste oog is er een enorme verbetering geweest van de uitstraling van de interface. Het nieuwe interface oogt fris, overzichtelijk en goed te gebruiken.

Verder vind je een nieuw vormgegeven KPI Dashboard met de data van de laatste 31 dagen, een overzichtelijk uitbetalingsoverzicht en accountinstellingen met een slimme validatie. Ook kunnen filters interface breed worden ingesteld, kunnen ad’s eenvoudig opgezocht worden via smart filtering en kunnen rapportages op salesniveau uitgedraaid worden door middel van tekst filters.

Hoe nu verder?

Je kan inloggen met je huidige gebruikersnaam en wachtwoord, waarmee je toegang hebt tot de oude en nieuwe interface.

Plaats een reactie